Filler er en gel basert på hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Subkutant fett, kollagen og hyaluronsyre avtar med årene. Det er disse komponentene som gir støtte og volum til ansiktet.

Der man ønsker en økning i volum eller behandling av mørke sirkler / Furer anvendt fyllstoff. Lepper og nasolabialfurer er svært populære behandlinger vi gjør med fyllstoff (se vår før / etter bilder).
Dermed jevner man ut rynker eller skulpturer og gi volum til de forskjellige delene av ansiktet som lepper, kinn, hake, nese etc. Vanligvis vil disse behandlingene gi et fyldigere og mer ungdommelig utseende. Du kan også bruke filler til å behandle poser under øynene.

Våre spesialister tar i bruk nye teknikker for å injisere filler. Dette innebærer behandling med fine avrundet kanyler som er mildere mot huden og underliggende vev.

Denne nye teknologien er basert på flere kurs vi har i London med Dr. Bob Khanna på sitt Training Institute.

Filler vi bruker er ikke-permanente. Dette betyr at med tiden vil det bli løst helt opp og gå ut av kroppen. Vi mener man ikke bruke permanent filler.

Det har gjennom årene gjort mange millioner behandlinger med fyllstoff over hele verden. Det er en veldig populær behandling fordi du ser resultater med en gang.

Det er mange fyllstoff der ute på markedet; Restylane, Princess, Teosyal, Juvederm, Stylage etc. Disse inneholder de samme grunnleggende substans, forskjellen er bare produsenten. Vi har gjennom årene prøvd mange forskjellige filler og har i noen år nå valgt å jobbe med Princess fordi det ga oss gode og bærekraftige resultater.

Croma-Pharma som produserer Princess har 40 års erfaring med nettopp hyaluronsyre.

Spørsmål og svar

om fillerbehandling

Våre spesialister vil alltid gjøre en grundig analyse av hele ansiktet sammen med kunden for å bestemme hvilken behandling som er best og hvilke resultater som er ønskelig. Bilder vil tas og helseskjema fylles ut. Etterpå får du bedøvende krem ​​og deretter filler.

Man kan kombinere fyllstoffet behandling med injeksjoner av botulinumtoksin for å optimalisere resultatene i visse områder av ansiktet.

Alle mennesker har forskjellig toleranse for smerte, men vanligvis håndterer de fleste kunder av behandlingen veldig fint.

Du også bedøvelsekrem før behandling.
Vi har nå filler med bedøvelsesmiddel  som gjør behandlingen mer behagelig.

Litt blush og litt hevelse oppstå etter behandling, men dette roer seg ned i løpet av de neste dagene. Noen ganger kan du også litt blåmerke, men med vår nye teknologi reduseres denne risikoen.

Generelt kan man gå på jobb og gjøre andre dagligdagse ting etterpå. Man bør unngå å berøre området som har blitt behandlet med fingrene opp til 6 timer. Det er ikke anbefalt å være direkte i sola dagen du fikk behandling. Unngå for mye fysisk aktivitet samme dag. Den første uken bør man også unngå laser behandlinger, peeling eller mikro-needling i området.

Ingenting skjer hvis du slutter. Filler vil med tiden ut av kroppen din og du går tilbake til der du var før behandlingen.

Hvis du er gravid eller ammer anbefales ikke behandlingen. Etter å ha sluttet å amme går det fint med behandling. Hvis du tar blodfortynnende fraråder vi også behandling.

Hvis du er usikker på hvilken behandling du ønsker eller hvis du ønsker å vite hva vi kan gjøre for deg, anbefaler vi at du bestiller en tid for en konsultasjon med en av våre spesialister.