Fillerklinikken er etablert av Cesar Ariastam og Jon Nordmo. Både Cesar og Jon er spesialist tannleger med brede og gode kunnskaper innen anatomi, estetikk, behandlinger med Botox, leppeforstørring med filler og utfylling av labilafold, smårynker i ansiktet og rundt munnen. Cesar har tidligere utført estetisk behandling i Stockholm. Vi er begge autorisert for behandling i Norge og har gått avanserte kurser innenfor området.

På klinikken finnes også Irene og Hadis med bred pasient erfaring. Vi vil gjør vårt ytterste for å ta vel hånd om deg med full diskresjon. Vi er alle utdannet helsepersonell og har selvsagt taushetsplikt. Vi på klinikken er alltid oppdatert innen det siste og har en genuin interesse for å lære oss nye behandlinger, vi er på kurser og kongresser hvert år og har også internundervisning på vår klinikk. Både Cesar og Jon er erfarne kursgivere i Norge og Sverige.

Vårt mål er at du skal se vakrere og yngre ut når du går fra oss, uten at man kan se at du har fått behandling. Alt vi gjør skal være et speilbilde av det naturlige. ”Natural beauty” er det vi etterstreber, alt for at du som kunde skal bli fornøyd. Man skal kunne gå tilbake på jobb/fritidsaktivitet etter alle våre behandlinger. En del av våre kunder kommer i lunsjpausen og går direkte tilbake på jobb.

Cesar Ariastam

Spesialist Endodonti samt cert. for botox/fillers

Jon Nordmo

Spesialist Protetikk samt cert. for botox/fillers

Ewa Anna Neset

Tannlege, utfører PRP behandlinger

Irene Fosseli Nordmo

Assistent

Hadis Khorshidian

​Assistent